Midtdjurs Friskole

Glade børn lærer bedst

Nærvær og tryghed - Fællesskab - Spændende undervisning - Faglighed - Udeliv - Engagerede medarbejdere - Kreativitet - Lyst til læring - Lokal forankring med udsyn til verden
 
 

Børnehuset Solbærkrogen

- en børnehave og vuggestue i et, et sted hvor det er rart og udviklende for børnene at være, og hvor børnenes familier har lyst til at komme og være en del af børnehavens liv.
 
 

Dagplejerne i Nimtofte

- et lille overskueligt miljø med en tæt følelsesmæssig kontakt til en voksen. Vi modtager børn i alderen 26 uger - 2,9 år

I Nimtofte er vi så heldige at vi kan tilbyde både Dagpleje, Børnehus og Skole til vore indbyggere med småbørn. Der findes 3 dagplejemødre spredt i byen - som tage sig godt og trygt at de små mellem spæd og 2,9 år. Ud over de daglige aktiviteter, mødes dagplejen hver torsdag til Legestue i Nimtofte Aktivitetscenter.

Børnehuset Solbærkrogen ligger på et stort natur-areal overfor skolen og byder på plads til 40 børn i alderen 0 til 6 år. Fra 1. april 2014 har børnehuset fået 6 vuggestuepladsen.

Skolen i Nimtofte - er Midtdjurs Friskole - åbnet i 2010 efter at kommunen besluttede at lukke den tidligere Bauneskole. Skolen huser ca. 60 børn og er specielt fokuseret på naturen, nærvær og tryghed, kreativitet og bevægelse samt den enkeltes læringsform!

Læs mere om skole, børnehave og dagpleje ved at klikke på billederne!

 

@ Nimtofte Håndværker-, Handels- og Borgerforening  | info@nimtofte.dk