Midtdjurs Friskole

Glade børn lærer bedst

Nærvær og tryghed - Fællesskab - Spændende undervisning - Faglighed - Udeliv - Engagerede medarbejdere - Kreativitet - Lyst til læring - Lokal forankring med udsyn til verden
 
 

Børnehuset Solbærkrogen

- en børnehave og vuggestue i et, et sted hvor det er rart og udviklende for børnene at være, og hvor børnenes familier har lyst til at komme og være en del af børnehavens liv.
 
 

Dagplejerne i Nimtofte

- et lille overskueligt miljø med en tæt følelsesmæssig kontakt til en voksen. Vi modtager børn i alderen 26 uger - 2,9 år

I Nimtofte er vi så heldige at vi kan tilbyde både Dagpleje, Børnehus og Skole til vore indbyggere med småbørn. Der findes 3 dagplejemødre spredt i byen - som tage sig godt og trygt at de små mellem spæd og 2,9 år.

Børnehuset Solbærkrogen er et privat dagtilbud for børn fra 0-6 år i Nimtofte. Børnehuset Solbærkrogen udgør sammen med Midtdjurs friskole et stærkt tilbud om et sammenhængende børneliv, fra vuggestue - børnehave- skole i Nimtofte.

På Midtdjurs Friskole i Nimtofte på Djursland ser vi børn som hele mennesker. Vi tror på at små hold, tidlig sprogindlæring, kreativitet og udeliv giver lyst til læring. Vi ligger i hjertet af Djursland, lige mellem Norddjurs og Syddjurs.

Læs mere om skole, børnehave og dagpleje ved at klikke på billederne!

 

@ Nimtofte Borgerforening og Distriktsråd  | Tlf.: 40422642 - 24895277 | info@nimtofte.dk